Make me feel unbreakable, lie and set me free


Love rewards the brave


Beauties










Dagens feelgood video :)


Pirates of the Caribean style


344 kr rabatt på OnePiece

Sitter på jobbet just nu, dagen har gått så himla fort! det blir så när man har mycket att göra, vilket typ aldrig händer, slappaste jobbet på jorden haha. Men nu är det sista veckan för mig här vilket inte känns kul, trivs verkligen här, det är en så himla bra stämning.
Har faktiskt hunnit beställa en OnePiece som jag har velat ha så länge, det måste ju vara de skönaste plagget på jorden, det sved till lite i fickan men det är det värt! det fick bli en enkel ljusgrå :).
Och jag tänkte dela med mig av en rabattkod som ger er hela 344 kr rabatt. KOD: 003545

Ha det bäst!


Så vackert


Right now;


Får mig alltid på bättre humör

True words


In this California king bed

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming..

With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So, how come when I reach out my fingers
It seems like more than distance between us.

Dagens bilder


No one can change a person, but a person can be a reason someone changes

Jag tror att det är viktigt att lämna människor som inte uppskattar dig på rätt sätt, bakom sig. Människor som inte nöjer sig med det de har och måste sträcka sig efter mer, jag klarar inte av sådant. Man ska kämpa för det man har, och man ska uppskatta det man har. Inte alltid tro att gräset är grönare på andra sidian, för det är det aldrig. Alla människor som jag mår bra av har jag alltid lagt väldigt stor vikt i. De är otroligt viktiga för mig och jag skulle ge dem världen bara jag kunde. Och jag är väl medveten om att jag är hyfsat komplicerad person som får skylla mig själv när jag förlorar. Precis som någon alltid talat om för mig. Och därför uppskattar jag alltid motsatsen något oerhört.

 

Man har alltid ett val, och när man går in i vissa situationer gör man det av en anledning. Jag kan aldrig klandra någon annan, de måste själva få avgöra om anledningen är viktigare än mig, någon annan eller det man har eller inte. Visar det sig att det är viktigare så ja, då är det så. Men då är det man har tillsammans passé, för när en människa ger upp och bestämmer sig för att det inte ens är värt att kämpa för – då är det heller inte det. Och många gånger i mitt liv har jag bara haft så svårt att acceptera det, och jag vill gärna ta den där kampen själv, för två. Men jag har lärt mig att det inte fungerar så, man kan inte kämpa för någon annan om den själv inte vill – eller kan. Då är det bättre att låta det passera – och det kommer det göra – det tar bara lite tid.

 

text tagen från Emma Malmlöf


And she thinks about him every day.

Om man älskar någon, hur kan man såra den personen då? om man älskar någon. Hur kan man då förstöra en den personen? Hur ska man kunna släppa en person som är ens allt? När allt man vill är att ligga i famnen på honom och aldrig mer vakna upp, frysa ögonblicket. Hur kan man se igenom fingrarna med så mycket, som sårar en, bara för att man inte vill inse sanningen. Jag trodde att det var rätt. Men egentligen var det fel. Hur kan man komma över en sån sak? Att den personen man älskar, ser upp till, avgudar, visar sig vara allt det man inte vill se hos en människa? Och hur ska man acceptera att den personen man älskar mest utav allt. Inte känner samma sak..


Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna spela ball
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall
Och du försöker hålla masken
Så du kan sväva över marken

 

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting

Men jag vet allt om dig för du har varit min

Du är nån annan nu i och för sig

 

 

 


Nude

Okej, jag måste lägga upp detta.. förstår mig inte på hollywood kändisar som tar nakenbilder på sig själva när de hur lätt som helst kan hamna på internet. Blake Lively, känd från gossip girl är den senaste stjärnan vars bilder har läckt ut på internet. Kolla på egen risk

http://unratedperez.com/2011-05-31-gossip-girl-star-blake-lively-rocked-by-naked-photos-leak



Welcome June


















Får hoppas på en varm, och alldeles underbar månad


Happy girls are the prettiest

Godmorgon solstrålar!

Sitter "äntligen" på jobbet, blev försenad idag igen, skulle köpa en bussremsa igår men glömde. Sen när jag går och ska köpa en nu på morgonen inser jag att dom faktiskt öppnar 8, då ska jag vara på jobbet.. Smartass liksom.
Så jag går till närmsta tunnelbana som ligger 15 min bort, som tur va hade de en pressybrå öppen. Tur att man har världens bästa chef då som bara skrattar åt en :)


En fin sak att alltid tänka på


RSS 2.0